Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Pliki serwerowe by BR3ND [1.7.10] [SURVIVAL + GILDIE] [Autorsko spolszczone pluginy!] [Najbardziej polecane pliki na forum!] [STRONA WWW GRATIS!]

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Br3ndd serio ? Ta twoja paczka nie jest nawet warta tego przelewu jak i sms mogę ją w każdej chwili udostępnić innym użytkownikom za friko albo kupić je za te 30 zł / 20 i udostępniać  a grafikę pod stronę miałeś pewnie po znajomości..

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Br3ndd serio ? Ta twoja paczka nie jest nawet warta tego przelewu jak i sms mogę ją w każdej chwili udostępnić innym użytkownikom za friko albo kupić je za te 30 zł / 20 i udostępniać  a grafikę pod stronę miałeś pewnie po znajomości..

1. Jeśli nie jest warta to nie kupuj, kto ci każe?

2. W każdej chwili możesz ją udostępnić i stać się zerem.

3. Grafika po znajomości:

Gtk0mgC.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND a ja mam pytanie czy masz pozwolenie na sprzedawanie swojej paczki od twórców pluginów ? 

W każdej chwili mogę napisać iż sprzedaję czas poświęcony na skonfigurowanie plików, a paczkę dorzucam gratis. Poza tym dlaczego twórcy pluginów mieliby mieć pretensje do mnie skoro nie działam na ich niekorzyść?

Opublikowano

W każdej chwili mogę napisać iż sprzedaję czas poświęcony na skonfigurowanie plików, a paczkę dorzucam gratis. Poza tym dlaczego twórcy pluginów mieliby mieć pretensje do mnie skoro nie działam na ich niekorzyść?

Mogą mieć pretensje że zarabiasz na czymś na co oni poświęcili czas na co oni udostępniają za darmo. I w sumie skoro sprzedajesz czas a paczka jest gratis kupię to i udostępnię ten gratis. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND a ja mam pytanie czy masz pozwolenie na sprzedawanie swojej paczki od twórców pluginów ?

głupie pytanie, proste że nie ma...

Część z tych pluginów nawet nie zezwala na udostępnianie za free :) Download tylko od nich. (taka licencja)

Np taki:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/damage-indicator-holograms/

All Rights Reserved, no chyba nie trzeba tłumaczyć?

No ale co tam, pupilek administracji bana dostać nie może... nie ważne ile licencji złamie itd...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Mogą mieć pretensje że zarabiasz na czymś na co oni poświęcili czas na co oni udostępniają za darmo. I w sumie skoro sprzedajesz czas a paczka jest gratis kupię to i udostępnię ten gratis. 

głupie pytanie, proste że nie ma...

Część z tych pluginów nawet nie zezwala na udostępnianie za free :) Download tylko od nich. (taka licencja)

Np taki:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/damage-indicator-holograms/

All Rights Reserved, no chyba nie trzeba tłumaczyć?

No ale co tam, pupilek administracji bana dostać nie może... nie ważne ile licencji złamie itd...

Zazdrość Was zżera bo chłopak sprzedaje paczkę pluginów po 20zł? Naprawdę zawistni jesteście skoro Was tak to boli.

On nie jest żadnym pupilkiem administracji. Skonfigurował je, napracował się, więc może je równie dobrze sprzedaż jak i udostępnić za darmo. Jak udostępniał za darmo to każdy go chwalił, nagle chce sprzedać i kogoś boli, że zarobi na tym marne pieniądze, ale zawsze jakieś. Naprawdę żałosne zachowanie.

Opublikowano

Zazdrość Was zżera bo chłopak sprzedaje paczkę pluginów po 20zł? Naprawdę zawistni jesteście skoro Was tak to boli.

On nie jest żadnym pupilkiem administracji. Skonfigurował je, napracował się, więc może je równie dobrze sprzedaż jak i udostępnić za darmo. Jak udostępniał za darmo to każdy go chwalił, nagle chce sprzedać i kogoś boli, że zarobi na tym marne pieniądze, ale zawsze jakieś. Naprawdę żałosne zachowanie.

Ale niech sprzedaje tylko niech zadba o pozwolenie ludzi którzy się napracowali za darmo żeby teraz on mógł sprzedawać swoją paczkę.  

Opublikowano

Nie wiem czy go chwalił czy nie, bo nie wchodzę w żadne pliczki serwerowe z mpcforum... ale sprzedawanie ich łamiąc wszelkie licencje to już jest przesada.

Ktoś się napracował by napisać plugin, dostaje z tego jedynie dotacje i drobne kwoty z systemu pkt na bukkit.dev (za pobrania).

A ktoś wrzuca do paczki, sam na tym zarabia, a autorowi pluginu blokuje możliwość dostania dotacji czy zdobycia tych punktów.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

Nie wiem czy go chwalił czy nie, bo nie wchodzę w żadne pliczki serwerowe z mpcforum... ale sprzedawanie ich łamiąc wszelkie licencje to już jest przesada.

Ktoś się napracował by napisać plugin, dostaje z tego jedynie dotacje i drobne kwoty z systemu pkt na bukkit.dev (za pobrania).

A ktoś wrzuca do paczki, sam na tym zarabia, a autorowi pluginu blokuje możliwość dostania dotacji czy zdobycia tych punktów.

To teraz pisz do wszelako dostępnych organów i mów, że typ sprzedaje pluginy, na które nie ma licencji za 20zł.

Wyśmieją Cię. Skonfigurował je i sprzedaje czas, który poświęcił przy konfiguracji tych pluginów.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngBR3ND

Nareszcie te pliki są tu gdzie powinny być czyli na giełdzie. Co do samej paczki to jest to paczka z serwera pompamc który br3nd robił wspólnie z IsamuxPompa i który mu nie wyszedł bo wszystkie pluginy byłby źle skonfigurowane i z neta :D

Resource pack jak i grafika również pochodzą z tego serwera, i takie pytanie czy masz pozwolenie od @Wredna na dalszą sprzedaż jej grafiki? Oraz od Isamu na sprzedawanie mapy i plików oraz strony z jego serwera?

Opublikowano

Nareszcie te pliki są tu gdzie powinny być czyli na giełdzie. Co do samej paczki to jest to paczka z serwera pompamc który br3nd robił wspólnie z IsamuxPompa i który mu nie wyszedł bo wszystkie pluginy byłby źle skonfigurowane i z neta :D

Resource pack jak i grafika również pochodzą z tego serwera, i takie pytanie czy masz pozwolenie od @Wredna na dalszą sprzedaż jej grafiki? Oraz od Isamu na sprzedawanie mapy i plików oraz strony z jego serwera?

Tak... na pewno isamu robił paczke z br3ndem jak isamu ledwo ogarnia mc... w łeb sie strzel :D ... Co do paczki mi sie na pewno przyda ponieważ widać że chłop sie napracował :)

Opublikowano

nie wyszedł bo wszystkie pluginy byłby źle skonfigurowane i z neta :D

Nie przez to, nie wiesz jak było to nie komentuj.

Resource pack jak i grafika również pochodzą z tego serwera,

No tak, przecież napisałem to na początku tematu... dafuq

czy masz pozwolenie od @Wredna na dalszą sprzedaż jej grafiki?

Sprzedając mi grafikę ja staję się jej właścicielem, to chyba oczywiste.

Oraz od Isamu na sprzedawanie mapy i plików oraz strony z jego serwera?

Po pierwsze to nie jego tylko naszego wspólnego. A po drugie to sprzedaję je po to, aby oddać mu pieniądze za maszynę co napisałem także na początku tematu.

Opublikowano

Tak... na pewno isamu robił paczke z br3ndem jak isamu ledwo ogarnia mc... w łeb sie strzel :D ... Co do paczki mi sie na pewno przyda ponieważ widać że chłop sie napracował :)

Paczka pochodzi z serwera isamu i branda. Nie wiem czemu miałbym się strzelać w łeb? Sprawdź sobie w historii tematów br3nda. Isamu współpracował przy tym projekcie i też wyłożył na niego hajs. Więc jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.

Zresztą jesteś żałosnym multikontem pupilka admina. 12 postów i gold member. 

czy masz pozwolenie od @Wredna na dalszą sprzedaż jej grafiki?

Sprzedając mi grafikę ja staję się jej właścicielem, to chyba oczywiste.

Masz prawo ją używać. Ale twórca może zabronić ci sprzedawać praw do niej więcej niż jednej osobie. 

Opublikowano

Masz prawo ją używać. Ale twórca może zabronić ci sprzedawać praw do niej więcej niż jednej osobie. 

W stopce jest napisane - Copyright by BR3ND & IsAmU. Mam pełne prawa do tej grafiki prócz usunięcia stopki z Wredną, bo to ona ją stworzyła. ;)

Opublikowano

Paczka pochodzi z serwera isamu i branda. Nie wiem czemu miałbym się strzelać w łeb? Sprawdź sobie w historii tematów br3nda. Isamu współpracował przy tym projekcie i też wyłożył na niego hajs. Więc jak się nie znasz to się nie wypowiadaj.

Zresztą jesteś żałosnym multikontem pupilka admina. 12 postów i gold member. 

Powinieneś za swoją debilną postawę dostać perma. Bo z tego tematu wynika jacy ludzie są zazdrośni i zawistni. Co Was obchodzi co on sprzedaje? Zamiast siedzieć cicho Wy robicie awanturę i wypominacie mu, że nie ma licencji. Brawo. Jak będziecie coś sprzedawać Br3nd zapewne odwdzięczy się tym samym.

Opublikowano

Wątpię, że ktoś kupi taką paczkę, ale życzę powodzenia. Jak ktoś myśli o profesjonalnym serwerze to wynajmuje technika, a jak coś mniejszego to ludzie wolą sobie samemu skonfigurować lub pobrać coś darmowego.

Opublikowano

Co do mapy to z planetminecraft (http://www.planetminecraft.com/project/spawn-town-crunport/) bez zgody autora - zgłoszone - autor prawdopodobnie wkrótce się z tobą skontaktuje.

Strona WWW kodowaliście więc OK ale również użycie grafiki czyjejś do sprzedaży (nawet jeśli kupiłeś,zapłaciłeś) jest nielegalne bez zgody.

Co do pluginów wszystko z bukkita jedynie spolszczone inclasstrans i ustawione (nie kupilem, nie ocenie) ;)

Nie polecam.

Opublikowano

Co do mapy to z planetminecraft (http://www.planetminecraft.com/project/spawn-town-crunport/) bez zgody autora - zgłoszone - autor prawdopodobnie wkrótce się z tobą skontaktuje.

Strona WWW kodowaliście więc OK ale również użycie grafiki czyjejś do sprzedaży (nawet jeśli kupiłeś,zapłaciłeś) jest nielegalne bez zgody.

Co do pluginów wszystko z bukkita jedynie spolszczone inclasstrans i ustawione (nie kupilem, nie ocenie) ;)

Nie polecam.

Konfiturka level over 9000 XDDDDD

Opublikowano

Powinieneś za swoją debilną postawę dostać perma. Bo z tego tematu wynika jacy ludzie są zazdrośni i zawistni. Co Was obchodzi co on sprzedaje? Zamiast siedzieć cicho Wy robicie awanturę i wypominacie mu, że nie ma licencji. Brawo. Jak będziecie coś sprzedawać Br3nd zapewne odwdzięczy się tym samym.

Na szczęście nie tobie o tym decydować. Ja nie swojej pracy nie sprzedaję więc br3nd nie będzie mi mógł odpowiedzieć mi tym samym. Sorry :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...